AMBIORIX en VAN BOMMEL
SCHOENEN HERSTELLEN

Erkend schoenhersteller.
Enkel gebruik van originele materialen.

Het is van belang dat uw merkschoenen op de juiste wijze en door een erkend schoenmaker worden hersteld. De kwaliteit van Ambiorix en Van Bommel schoenen ontstaat immers door het gebruik van kwalitatieve materialen en de unieke maakwijze.

Niet iedereen mag zomaar werken met de hoogstaande merken Ambiorix en Van Bommel. Deze kwalitatief hoogstaande handelsmerken of schoenmerken vereisen bepaalde technieken en originele materialen die niet zomaar te verkrijgen zijn. Schoenmakerij Rob en Sandra is erkend om ermee te werken en uw schoenen met oog voor detail te behandelen.

Erkend schoenhersteller merken Van Bommel en Ambiorix

Uw schoenen waren een kleine investering en daarom wilt u, heel begrijpelijk, dat er goed met ze wordt omgegaan. Wij snappen dit en hebben ons daarom onder andere gespecialiseerd in deze merken. We zijn dan ook erkende schoenherstellers van de merken Van Bommel en Ambiorix, zodat u de garantie van een goed herstel en onderhoud krijgt.

Herstelling Ambiorix schoenen
herstelling van bommel schoenen0

Originele Materialen

Voor een goed schoenherstel is het van essentieel belang dat er gewerkt wordt met originele materialen. Daarom werken wij hier uitsluitend mee, zodat we de beste service kunnen blijven leveren. U weet zeker dat uw schoenen van Ambiorix of Van Bommel er weer als nieuw uit komen te zien en de kwaliteit waar u voor gekozen heeft behouden wordt.