ONDERHOUDSPRODUCTEN
VOOR SCHOENEN & LEDERWAREN

Enkel de beste onderhoudsmiddelen
en de beste merken.

Onderhoudsproducten zijn van essentieel belang voor het mooi houden van uw producten. Om deze reden bieden wij ze aan van een zeer hoge kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Hiermee kunt u lang blijven genieten van uw lederwaren, salons, schoenen en/of handtassen.

Onderhoudsproducten voor Lederwaren

Lederwaren zijn erg mooi en duurzaam en gaan nog langer mee met het juiste onderhoud. Door uit onze uitgebreide collectie het juiste onderhoudsmiddel voor u te kiezen, weet u zeker dat u goed zit. Probeer het vandaag nog uit.

onderhoudsproduct leder
onderhoudsproduct salons leder 01

Onderhoudsproducten voor Salons

Salons blijven helaas niet altijd even mooi doordat ze zoveel gebruikt worden. Gelukkig kunt u dit verval voorkomen met onderhoudsproducten die hier speciaal voor gemaakt zijn. En bij ons vindt u deze gemakkelijk en snel.

Onderhoudsproducten Schoenen en Laarzen

Zijn uw schoenen net nieuw en wilt u dit graag zo houden? Of heeft u ze al een tijdje in gebruik en kunnen ze wel een opknapbeurt gebruiken? Wanneer u heeft geïnvesteerd in nieuwe schoenen of laarzen, wilt u natuurlijk dat ze zo lang mogelijk mooi blijven.

Met de juiste kennis en producten, zorgt u ervoor dat het leer van uw schoenen mooi soepel wordt en dat de kleur behouden blijft. Laat u adviseren door een expert, kom langs bij Schoenmakerij Rob en Sandra in Wilrijk of Mechelen. Neem dan een kijkje in onze selectie van kwalitatief hoge onderhoudsproducten die specifiek op schoenen is toegespitst.

onderhoudsproducten schoenen 01
onderhoudsproduct daim nubuck suede 01

Onderhoudsproducten voor daim & nubuck

Schoenen of laarzen in daim of nubuck vergen een specifiek onderhoud en dus ook aangepaste onderhoudsproducten voor daim en nubuck.

Zo vindt u in ons uitgebreide gamma onderhoudsproducten om daim of nubuck te impregneren. Dit doet u best meteen na de aankoop van uw daim of nubuck schoenen.

Een speciale schoenreiniger verwijdert hardnekkig vuil en waterranden.

Net zoals onze huid heeft ook leder een intensieve verzorging en bescherming nodig.  Verwen daarom je schoenen: breng regelmatig een onderhoudsmiddel voor het leder aan.