SCHOENMAKER WILRIJK

Uw vakkundige schoenmaker
in centrum Wilrijk.

Schoenmaker Wilrijk, herstelling van schoenen en schoenonderhoud. Ook in Mechelen.

Ambachtelijke Schoenmaker Wilrijk

Uw schoenen zijn de fundering van uw outfit. Daarom is het belangrijk om hier de nodige aandacht aan te besteden. Laat uw schoenen herstellen door echte experts die het schoenmakersvak met de paplepel ingegoten hebben gekregen.

Elk schoenmerk heeft een verhaal en specifieke kenmerken. Als u één van onze winkels binnenstapt merkt u dat wij elk detail kennen en precies weten wat het beste voor uw schoen is. Er wordt alles aan gedaan om u met een goed gevoel en met een prachtig hersteld paar schoenen de deur uit te laten gaan.

Of het nu gaat om de herstelling , maatwerk of het onderhoud van uw schoenen, bij ons zijn ze in goede handen

.

ambachtelijke schoenmaker
advies herstelling schoenen

Deskundig advies over het herstellen van schoenen

Voor deskundig advies over reparaties aan schoenen, pumps en laarzen bent u bij uw schoenmaker Wilrijk aan het goede adres. Ook voor het onderhoud van schoenen, schoenartikelen zoals schoenpoets en veters kunt u bij schoenmaker Rob en Sandra terecht.

Met jaren ervaring als schoenmaker in Wilrijk weet u dat u bij Rob en Sandra aan het juiste adres bent.

Profiteer van de vakkennis van de schoenmaker. Al jaren weten klanten ons te vinden voor alle soorten schoenreparaties.

Alle schoenherstellingen

U wilt uw schoenen laten herstellen? Bij Schoenmakerij Rob en Sandra in Wilrijk en Mechelen bent u aan het juiste adres. Geen klus (of schoen) is ons te groot of te klein. Als ervaren schoenmaker Wilrijk helpen we u met elk schoenherstel dat u nodig heeft.

Wij herstellen kapotte schoenen, vervangen schoenzolen en hakken. Van botversmallingen tot Goodyear-herstellingen, bij ons kunt u terecht voor professionele service tegen een scherpe prijs.
Hebben uw schoenen een opknapbeurt nodig? Laat uw schoenen, pumps of laarzen bij ons repareren, een stuk voordeliger dan nieuwe schoenen kopen!

herstelling alle soorten schoenen

Herstelling Ambiorix & Van Bommel Wilrijk

herstellen van bommel schoenen

Wij werken als erkende schoenherstellers met de merken Van Bommel en Ambiorix. Hiermee kunnen we de hoge kwaliteit garanderen die u van ons mag verwachten. Het is ons doel om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Herstellingen Goodyear maakwijze

goodyear herstellingen schoenen

Dure schoenen hebben goed onderhoud nodig. Daarom bieden we professionele herstellingen aan voor schoenen met de Goodyear maakwijze met stiksel rondom. Hiermee kunt u nog lang blijven genieten van uw schoenwaar.

Herstellen Orthopedische Schoenen Wilrijk

herstelling orthopedische schoenen

Moeten uw orthopedische schoenen hersteld worden? Laat dat maar aan ons over. Wij repareren ze op zo’n manier dat ze er weer als nieuw uitzien en er niets van het comfort noch de functie van uw orthopedische schoen verloren gaat.

Laarzen Verbreden / Versmallen

laarzen verbreden of versmallen

Als u nieuwe laarzen hebt gekocht en ontdekt dat ze toch wat te strak of breed zitten, dan is het zonde om ze meteen weer weg te doen. Daarom bieden wij botversmallingen en -verbredingen aan voor elk type laars. We zorgen ervoor dat u weer lekker kunt lopen.

Plaatsing Ritssluiting Laarzen

ritssluiting laarzen plaatsen of vervangen

Uw laarzen zien er nog perfect uit maar de ritssluiting doet het niet meer?  Laat ons dan deze voor u plaatsen of vervangen. Zo weet u zeker dat het goed gaat en dat u echt waar krijgt voor uw geld.