SCHOENMAKER MECHELEN

Uw vakkundige schoenmaker
in centrum Mechelen.

Schoenmaker Mechelen, herstelling van schoenen en schoenonderhoud. Ook in Wilrijk.

Ambachtelijke Schoenmaker Mechelen

Een kwalitatief goede schoen draagt u voor het leven en krijgt aardig wat te verduren. Bovendien is een schoen vaak een reflectie van uw persoonlijkheid en smaak.

U heeft eindelijk het paar gevonden dat niet alleen heerlijk zit, maar ook nog eens prachtig staat. Dan is het toch zonde om deze door slijtage of door een kleine schade weg te doen? Bij de schoenmaker Mechelen Rob en Sandra geven wij uw schoenen een tweede leven dat niet onderdoet voor het origineel. Het is onze missie uw favoriete paar schoenen zodanig te herstellen of te onderhouden dat zij, en u, er weer tegenaan kunnen.

ambachtelijke schoenmaker
advies herstelling schoenen

Ervaring en advies in herstelling van schoenen

Zijn uw lievelingsschoenen beschadigd en wilt u ze nog niet kwijt? Vraag advies bij Schoenmaker Mechelen Rob en Sandra. 

Wij weten immers als geen ander hoe we uw schoenen nieuw leven kunnen inblazen.

Ook als het om maatwerk of schoenonderhoud gaat, wij besteden er grote zorg aan om u met een tevreden gevoel de winkel te laten verlaten. Dit herkent u aan onze kwaliteit en service. Wanneer komt u langs in één van onze winkels in Wilrijk of Mechelen?

Herstellingen van alle types schoenen

Door onze jarenlange ervaring als schoenmaker Mechelen weet u zeker dat u met alle soorten schoenen bij ons terecht kunt. Denkt u hierbij aan hakken, bergschoenen of wandelschoenen, nette schoenen of laarzen.

Wat er ook mankeert aan uw schoenen, laarzen , pumps of sportschoenen. Kom naar schoenmaker Mechelen Rob en Sandra en laat uw kostbare schoenen herstellen.

Bent u gelukkig met uw schoenen dan is het zonde om deze weg te gooien. Gun uw schoenen een tweede kans door vakkundige herstelling van uw schoenen. Tenslotte is het laten herstellen van schoenen goedkoper dan nieuwe schoenen kopen. Dus woont u in Wilrijk of Mechelen, kom gerust even langs met uw kapotte schoenen en wij kijken hoe we deze voor u kunnen maken.

herstelling alle soorten schoenen

Herstelling Ambiorix & Van Bommel Mechelen

herstellen van bommel schoenen

Wij werken als erkende schoenherstellers met de merken Van Bommel en Ambiorix. Hiermee kunnen we de hoge kwaliteit garanderen die u van ons mag verwachten. Het is ons doel om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Herstellingen volgens de Goodyear maakwijze

goodyear herstellingen schoenen

Dure schoenen hebben goed onderhoud nodig. Daarom bieden we professionele herstellingen aan voor schoenen met de Goodyear maakwijze met stiksel rondom. Hiermee kunt u nog lang blijven genieten van uw schoenwaar.

Herstellen Orthopedische Schoenen Mechelen

herstelling orthopedische schoenen

Moeten uw orthopedische schoenen hersteld worden? Laat dat maar aan ons over. Wij repareren ze op zo’n manier dat ze er weer als nieuw uitzien en er niets van het comfort noch de functie van uw orthopedische schoen verloren gaat.

Laarzen Verbreden / Versmallen

laarzen verbreden of versmallen

Als u nieuwe laarzen hebt gekocht en ontdekt dat ze toch wat te strak of breed zitten, dan is het zonde om ze meteen weer weg te doen. Daarom bieden wij botversmallingen en -verbredingen aan voor elk type laars. We zorgen ervoor dat u weer lekker kunt lopen.

Plaatsing Ritssluiting Laarzen

ritssluiting laarzen plaatsen of vervangen

Uw laarzen zien er nog perfect uit maar de ritssluiting doet het niet meer?  Laat ons dan deze voor u plaatsen of vervangen. Zo weet u zeker dat het goed gaat en dat u echt waar krijgt voor uw geld.